Log ind

Rejecocktail med ramsløg, malt og urter af Jacob Ingemann

  • Rejecocktail med ramsløg, malt og urter af Jacob Ingemann
    1 / 2
    Rejecocktail med ramsløg, malt og urter af Jacob Ingemann.
  • Rejecocktail med ramsløg, malt og urter af Jacob Ingemann
    2 / 2
    Jacob Ingemann er kok og ejer Eatmosfære.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Til fem personer.

150 gram Rømørejer eller andre gode rejer.

Ramsløgmayo

1 pasteuriseret æggeblomme piskes med lidt salt og 1 tsk. citronsaft.

1 dl olie tilsættes i tynd stråle.

Smages til med salt og friskkværnet peber samt friskhakket ramsløg.

Malt

Daggammelt rugbrød skæres tyndt, smøres med smeltet smør og drysses med salt. Bages i ovn ved 120 grader i cirka 15 minutter, eller til det er sprødt.

Urter

Hop ud i naturen eller tag den sikre vej og gå til grønthandleren.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere