Log ind

Rabarber-muffins med kokos

  • Rabarber-muffins med kokos
    1 / 2
    Muffins med rabarber og kokos.
  • Rabarber-muffins med kokos
    2 / 2
    Rabarber. Frisk fra haven.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Ca. 10-12 stk.

4 rabarberstilke

3 spsk. sukker

Vask rabarberstilkene og skær dem i ca. ½ cm stykker. Kom dem i en skål og drys dem med sukkeret. Lad det trække ca. 15-20 minutter.

Dej:

100 g blødt smør

200 g sukker

3 æg

100 g hvedemel

50 g kokosmel

Pisk smør og sukker godt og kom æg i et af gangen, så dejen ikke skiller. Kom herefter hvedemel og kokosmel i og rør det til en homogen masse.

Kom rabarberstykkerne i massen og rør det godt så stykkerne bliver fordelt jævnt.

Kom dejen i muffinsforme og bag ved 180 grader i ca. 15 minutter.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.

Mere om emnet

Se alle
Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Panna cotta med skyr og rabarberkompot a la Spiseriet på Steeengaard Gods

Panna cotta med skyr og rabarberkompot a la Spiseriet på Steeengaard Gods

Hvid chokoladekage med rabarber og tuille

Hvid chokoladekage med rabarber og tuille

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere