Log ind

Pastasalat med muslinger og persillepesto

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ingredienser:

300 gram kogte, pillede muslinger.

200 gram surimi.

Halvanden persillepesto.

En rød peberfrugt, tre stænger bladselleri og ét lille rødløg.

En halv teske hakket citronskal fra usprøjtet citron.

300 gram pastasløjfer.

Sådan gør du:

Kog pastaen og køl den ned.

Peberfrugten, bladselleri samt løg hakket fint og vendes med pasta samt pesto, muslingerne og surimien.

Serveres med smør, ristet brød og citronbåde.

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.

Mere om emnet

Se alle

Muslingesuppe med safran

Dampede muslinger med tomat

Muslingesuppe med safran

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere