Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:

Pasfall viser hvordan:
Sådan udbener du en kylling

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er klart nemmest og hurtigst at snuppe en pakke med fileter eller lår, når man kommer forbi køledisken i supermarkedet, men man burde kaste sig over den hele kylling og gøre det selv, mener kokken Thomas Pasfall.

De fleste synes nok, det er lidt besværligt at udbene en hel kylling. Det er en skam, mener en af Fyns meste kendte kokke Thomas Pasfall.

Han mener, at folk i højere grad skulle tage kniven i den ene hånd, kyllingen i den anden og så bare komme i gang.

Men hvordan gør man så? Thomas Pasfall udbener en kylling i tv-klippet øverst i artiklen.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Koldskål i luksusudgave

Nem mad med Pasfall: Koldskål i luksusudgave

Nem mad med Pasfall: Så lækker kan laks være

Nem mad med Pasfall: Så lækker kan laks være

Nem mad med Pasfall: Sådan lykkes du med pocherede æg

Nem mad med Pasfall: Sådan lykkes du med pocherede æg

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70