Log ind

Opskrift på pinseret: Laksetartar

  • Opskrift på pinseret: Laksetartar
    1 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com
  • Opskrift på pinseret: Laksetartar
    2 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Her til pinse skal vi have lidt lækkert, og måske har vi endda også lidt ekstra tid til at gøre noget ekstra ud af maden. Jeg har engang skåret laks i tern til denne ret til 35 mennesker til min 30 års fødselsdag. Det tager en næsten en halv dag, så sæt tid af inden du går i gang, hvis du laver retten til mange.

 

500 g fersk laks uden skind

½ dl olivenolie

Skallen af 1 lime

1 lille rødløg

¼ rød chili

1 spsk. sort sesamfrø

6 blade romainesalat

 

Skær små tern af laksen (cirka 1 x 1 centimeter).

Vend lakseternene i olivenolie og riv limeskal over.

Rør finthakket rødløg i sammen med finthakket chili og sorte sesamfrø.

Server laksetataren på et salatblad.

 

 

 

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere