Log ind

Opskrift: Store, grillede rejer

  • Opskrift: Store, grillede rejer
    1 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com
  • Opskrift: Store, grillede rejer
    2 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Så er det sommer, og der sker ikke så meget, så vi har god tid til at grille. Her er et bud på en lille, lækker snack eller forret.

I skrivende stund ved jeg ikke noget om vejret, men jeg håber dælme, at det bliver godt. Jeg skal nemlig grille rejer i mit sommerhus i Søndervig på Fanø.

 

800 g tigerrejer med skal

2 usprøjtede limefrugter

1 spsk. salt

2 dl mayonnaise

3 fed hvidløg

 

Klargør rejerne ved at lave et fint snit i ryggen og fjerne tarmen.

Dryp rejerne med limesaft og salt og sæt dem på spyd. Grill ved direkte varme i cirka to minutter på hver side.

Rør en aioli af mayonnaise tilsat presset hvidløg og revet limeskal.

Server rejerne med lidt ekstra limeskal og salt.

Spis godt brød til.

 

Tip:

Rejer med aioli kan også være en del af en større tapasmenu.

  • fyens.dk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere