Log ind

Opskrift: Spinattortilla

  • Opskrift: Spinattortilla
    1 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com
  • Opskrift: Spinattortilla
    2 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com

Artiklen er mere end 30 dage gammel

I begyndelsen af året fik jeg en opgave på at lave en opskrift med frossen spinat. Og det måtte ikke være en lasagneopskrift. Jeg lavede disse grønne tortillas eller i hvert fald opskriften. Selve tortillabagningen stod min medarbejder, Christina, for. Hun synes egentlig, at det er lige til den besværlige side at bage sine egne. For dem, der betragter bagning som meditation, så er det bare at komme i gang.

12 stk.

400 g hvedemel

1,5 tsk. bagepulver

2 tsk. salt

4 spsk. olie

200 g frossen spinat

1,5 dl mælk

 

Optø spinaten.

Blend spinat og mælk.

Bland mel, bagepulver og salt.

Bland olie og mælkeblanding sammen med mel.

Ælt dejen i cirka fem minutter og saml dejen til en kugle.

Hvis dejen er for våd tilsættes ekstra mel.

Sæt dejen på køl i 15 minutter.

Del dejen i 12 og rul den tyndt ud lige som en mindre pizza.

Steg på en tør pande cirka 30 sekunder på hver side.

 

Tip:

Lav spinattortillaerne til wraps - fyldte pandekager - ved at fylde dem med en rest chili con carne samt salat, avocado og hytteost.

 

 

  • fyens.dk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere