Log ind

Opskrift: Løgsuppe

  • Opskrift: Løgsuppe
    1 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com
  • Opskrift: Løgsuppe
    2 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er altså en lidt hyggelig ret, der er meget nem at lave. Vil du have mere fylde i suppen, kan du tilføje kogte hvedekerner. Franskmændene ville nok korse sig, men skidt med dem hvis den store skandinav skal være mæt.

 

3 store brune løg ca. 1 kg

50 g smør

1,5 l kraftig grøntsagsbouillon

1 fransk baguette

200 g revet mozerella

 

Skær løg i skiver og svits i smør i en stor gryde, tilsæt bouillon og steg løgene møre. Det tager cirka 10 minutter.

Fordel suppen i fem ovnfaste skåle.

Læg to skiver baguette på hver og fordel osten over.

Gratiner suppen i ovnen i cirka fem minutter ved maksimal varme.

Server suppe og brød rygende varme.

 

 

 

 

 

Tip

Sæt skålene på tallerkener eller små spækbrætter.

  • fyens.dk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere