Log ind

Opskrift: Kyllingepops

  • Opskrift: Kyllingepops
    Foto: Skovdalnordic.com
  • Opskrift: Kyllingepops
    Foto: Skovdalnordic.com

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vi var i Edinburgh med mine forældre og vores børn for et stykke tid siden. Vi skal altid smage noget lokalt, bestemmer jeg. Men børnene får også lov til at bestemme lidt. Vores yngste datter, Anna, ville meget gerne på KFC. KFC står for Kentucky Fried Chicken og er en fastfoodkæde med kylling som hovedingrediens. Her serverede de så kyllingepopcorn. Lidt sjovt alligevel, så inspirationen til denne ret kommer af mødet med kyllingepopcorn i Skotland.  

4 pers.

800 g kyllingeinderfilet

1 dl hvedemel

2 æg

1 dl kokos

1 dl rasp

Salt og peber

Skallen af to citroner

 

Skær inderfileten ud i tre-fire stykker.

Bland kokosmel, rasp, salt, peber og revet citronskal.

Vend stykkerne i mel, derefter i sammenpisket æg og tilsidst i blandingen af kokos og rasp.

Steg kyllingestykkerne i ovnen i cirka 15 minutter ved 200 grader.

Server dem med sursød chilisauce, ris, pomfritter, salat eller hvad du har lyst til.

 

 

  • fyens.dk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere