Log ind

Opskrift: Krydderurtemojito

  • Opskrift: Krydderurtemojito
    1 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com
  • Opskrift: Krydderurtemojito
    2 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter al den sunde mad skal vi også lige have en drink. Denne er inspireret af min tur til Vietnam og er også i den kogebogsserie "Mad til det virkelige liv", som jeg har udgivet sammen med Magasinet Livsstil. Opskriften findes i den anden kogebog nemlig "Asiatisk sommer".

Lige nu rejser jeg meget i Asien, fordi vi har åbnet fotostudie i den kinesiske millionby Shanghai, så glæd jer til en masse spændende mad inspireret af mine rejser. Her er i hvert fald en drink at styrke sig på.

 

Per glas:

2 cl lys rom

½ økologisk lime

12 blandede, friske blade af mynte, citronmelisse, koriander

1 spsk. rørsukker

Lidt danskvand

Masser af is

 

Mas limebåde og sukker i bunden af et glas.

Saml bladene i hånden og klap hænderne.

Læg bladene i glasset.

Tilsæt rom, is og slut af med danskvand.

Pynt med lime og krydderurter efter smag.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere