Log ind

Opskrift: Brød i grillen eller på panden

  • Opskrift: Brød i grillen eller på panden
    1 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com
  • Opskrift: Brød i grillen eller på panden
    2 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Jeg er simpelhen blevet lidt glad for at have en dej liggende på køl. Hjemme hos mig ligger den op til tre dage, hvor jeg så napper lidt hver dag til pandebrød.

 

 

25 g gær

1 dl vand

2 spsk. olie

1 tsk. salt

225 g hvedemel

 

1 dl olie

3 fed presset hvidløg

 

 

Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt derefter olie, salt og mel. Ælt dejen igennem.

Lad dejen hvile i en time og del dejen i otte stykker.

Rul dejen ud som en pandekage og bag på en bagesten til for eksempel pizzaer i grillen ved indirekte varme cirka tre minutter på hver side.

Pensl brødet med en hvidløgsolie, som du selv blander, det sidste minut.

 

Tip

 Du kan også bruge en pande, hvis du ikke er så meget til grill, eller grillen er fyldt med røde bøffer.

  • fyens.dk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere