Log ind

Opskrift: 14 påskeæg

  • Opskrift: 14 påskeæg
    1 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com
  • Opskrift: 14 påskeæg
    2 / 2
    Foto: Skovdalnordic.com

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Denne opskrift kan du selv lave om på. Du kan dele marcipanen og give den smag af kaffe. Tilsæt blot lidt instant-kaffepulver. Du kan også tilsætte lidt revet citronskal. Eller hvad med peanuts, ristede mandler eller hindbærsyltetøj? Jeg kunne blive ved.

Spørger du min mand, vil han omgående vide, hvorfor den gode marcipansmag skal ødelægges med alle mulige latterlige smage. Du får lige svaret: "Fordi man kan, og det smager godt".

 

400 g marcipan

½ dl solbærsyltetøj

400 g mørk chokolade

Små kyskager fra Rice

 

Ælt marcipan og solbær sammen.

Form æggene.

Dyp dem i smeltet chokolade.

Lad dem afdryppe på bagepapir eller rist.

Pynt med kyskager.

 

Tip:

Sådan laver du den gode, smeltede chokolade. Hak chokoladen og smelt halvdelen over vandbad. Vandbad laver du ved at putte lidt vand i bunden af en gryde og sætte en skål ovenpå, der ikke rører vandet. Når chokoladen er smeltet, tages skålen straks af varmen og resten af chokoladen røres i. På den måde er den tempereret.

 

  • fyens.dk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere