Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:
Ørredrillette

Ørredrillette

Artiklen er mere end 30 dage gammel

DIY om rilette

DIY om rilette

Let? Det tror jeg nok. Lykkes det? Helt sikkert. Smager det godt? Ja.

Denne ret er en variant over andre, som jeg har lavet i Base, men den er bare en sikker vinder til gæster. Du kan selv bestemme niveauet, om det skal være øko eller fra den gode fiskehandel. Gør, hvad der passer dig.

200 g røget ørredfilet

2 spsk. finthakket kapers

1 spsk. finthakket purløg

2 spsk. cremefraiche 38 %

Salt, peber og citronskal

Findel ørredfilet, bland med kapers, purløg og cremefraiche til en ensartet masse. Smag til med salt, peber og revet citronskal.

Server på ristet brød, rugbrød, i små hjemmebagte eller købte butterdejsskåle, eller server det på toppen af en stor grøn salat.

Kan du ikke finde cremefraiche 38 %, så brug lidt mayonnaise i 18 %-udgaven.

Af Inge Skovdal, base@fyens.dk

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70