Log ind

Nem mad med Pasfall: "Bukser" i skiver

Artiklen er mere end 30 dage gammel

I den første udgave af det nye madprogram med Thomas Pasfall som kok står den på torskerogn, rullet som en pølse og skåret i skiver:

Annonce

Thomas Pasfall er ny huskok på fyens.dk. Et par gange om måneden vil han vise en ret, der kan laves på maksimalt 20 minutter (plus eventuel tid i ovnen), og som er baseret på råvarer, du kan købe i det lokale supermarked.

I den første udgave af programmet kaster han sig over torskerogn på en måde, de færreste formentlig har lavet det hjemme i huskøkkenet.

Har du et forslag til programmet, en ret, ny inspiration til en råvare eller andet, så skriv til: info@thomaspasfall.dk.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Kan du forskellen på krebinet og karbonade?

Nem mad med Pasfall: Kan du forskellen på krebinet og karbonade?

Nem mad med Pasfall: Jordbærdesserten der blæser gæsterne omkuld

Nem mad med Pasfall: Jordbærdesserten der blæser gæsterne omkuld

Nem mad med Pasfall: Perlespeltotto der giver risotto baghjul

Nem mad med Pasfall: Perlespeltotto der giver risotto baghjul

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere