Log ind

Nem mad med Pasfall: Sådan bliver hakkedrengen saftig

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den bliver nemt tør og kedelig: hakkebøffen. Her visen kokken Thomas Pasfall, hvordan du kan lave den saftig og lækker:

Kødsovs, millionbøf, bøf med løg. Der er ofte sådan, det hakkede oksekød bliver brugt.

Men hvor tit laver du en hakkebøf med tilbehør? Skrækeksemplet er nok 80'er klassikeren "herregårdsbøf", hvor hakkedrengen ofte blev smuldrende tør.

I denne udgave af "Nem Mad Med Pasfall" viser kok og restauratør Thomas Pasfall, hvordan man kan peppe hakkebøffen op, så den bliver sprød og saftig.

Se hvad tricket er i tv-programmet øverst i artiklen.

Har du spørgsmål, brug for tekniske tips eller forslag til ingredienser, Thomas Pasfall bør kaste sig over, så skriv til: info@thomaspasfall.dk.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Boller i karry med Pasfallsk twist

Nem mad med Pasfall: Boller i karry med Pasfallsk twist

Nem mad med Pasfall: Gæstemad til budgetpris

Nem mad med Pasfall: Gæstemad til budgetpris

Nem mad med Pasfall: Cremet blomkålssuppe til sensommeren

Nem mad med Pasfall: Cremet blomkålssuppe til sensommeren

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere