Log ind

Nem mad med Pasfall: Så lækker kan laks være

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Træt af laks? Den kendte, fynske kok Thomas Pasfall viser her, hvor lækker stegt laks kan blive:

Den ofte forhadte laks får et nyt liv i denne udgave af fyens.dk's madmagasin "Nem med med Pasfall".

Kok og restaurantør viser, hvordan man på en nem måde kan undgå en knastør laks, som mange tit bliver udsat for ved buffetterne rundt omkring i landet.

Mere om emnet

Se alle
1
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

1
Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere