Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:

Nem mad med
Pasfall: Lækkert lam

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er påske, så hvad er mere naturligt, end at køkkenchef Thomas Pasfall kaster sig over lam:

"Bare det ikke smager af lam" - en klassisk udtalelse fra folk, der ikke bryder sig om at spise lam.

Hvad enten du hører til kategorien, der ikke bryder sig om lam, eller dem der elsker det, så er det en god idé at trykke play til denne version af "Nem mad med Pasfall".

Kok og restauratør Thomas Pasfall giver i videoen et bud på, hvordan man nemt kan tilberede lam, samtidig med at man får drevet noget af den lammesmag ud, som mange mennesker ikke bryder sig om.

Husk du kan skrive ind til programmet med forslag til ingredienser eller kokketekniske spørgsmål på: info@thomaspasfall.dk.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Koldskål i luksusudgave

Nem mad med Pasfall: Koldskål i luksusudgave

Nem mad med Pasfall: Så lækker kan laks være

Nem mad med Pasfall: Så lækker kan laks være

Nem mad med Pasfall: Sådan lykkes du med pocherede æg

Nem mad med Pasfall: Sådan lykkes du med pocherede æg

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70