Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:

Nem mad med Pasfall:
Kyllingefilet med skind på

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kok og restauratør Thomas Pasfall viser, hvordan du kan lave en kyllingefilet med saftighedsgaranti.

I denne udgave af "Nem mad med Pasfall" står den på kyllingefilet med skind.

Thomas Pasfall viser både, hvordan du udbener en hel kylling og bevarer saften i fileterne, som ofte kan blive tørre.

Se også: Skiveskåret torskerogn

Se hele programmet i videoen øverst i artiklen. Har du forslag eller spørgsmål til Thomas Pasfall og programmet, så send en mail til: info@thomaspasfall.dk.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Koldskål i luksusudgave

Nem mad med Pasfall: Koldskål i luksusudgave

Nem mad med Pasfall: Så lækker kan laks være

Nem mad med Pasfall: Så lækker kan laks være

Nem mad med Pasfall: Sådan lykkes du med pocherede æg

Nem mad med Pasfall: Sådan lykkes du med pocherede æg

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70