Log ind

Nem mad med Pasfall: Kyllingefilet med skind på

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kok og restauratør Thomas Pasfall viser, hvordan du kan lave en kyllingefilet med saftighedsgaranti.

I denne udgave af "Nem mad med Pasfall" står den på kyllingefilet med skind.

Thomas Pasfall viser både, hvordan du udbener en hel kylling og bevarer saften i fileterne, som ofte kan blive tørre.

Se også: Skiveskåret torskerogn

Se hele programmet i videoen øverst i artiklen. Har du forslag eller spørgsmål til Thomas Pasfall og programmet, så send en mail til: info@thomaspasfall.dk.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Gæstemad til budgetpris

Nem mad med Pasfall: Gæstemad til budgetpris

Nem mad med Pasfall: Cremet blomkålssuppe til sensommeren

Nem mad med Pasfall: Cremet blomkålssuppe til sensommeren

Nem mad med Pasfall: Kan du forskellen på krebinet og karbonade?

Nem mad med Pasfall: Kan du forskellen på krebinet og karbonade?

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere