Log ind

Nem mad med Pasfall: Kan du forskellen på krebinet og karbonade?

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den kendte, fynske kok Thomas Pasfall tilbereder denne gang en dansk klassiker: krebinet. Han minder desuden om forskellen fra karbonaden.

Er du også en af dem, der ofte kommer i tvivl om, hvad forskellen egentlig er mellem en karbonade og en krebinet?

Så kan du få svaret i denne udgaver af vores faste madmagasin med kokken og restauratøren Thomas Pasfall.

Selv kaster han sig over at tilberede en krebinet, og han naturligvis ikke blot med at forklare forskellen fra en karbonade.

Han viser også, hvordan du kan lave krebinetten knasende og saftig.

Har du forslag til retter eller brug for tips og tricks i køkkenet, så skriv til: info@thomaspasfall.dk.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere