Log ind

Nem mad med Pasfall: Jordbærdesserten der blæser gæsterne omkuld

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kok og restauratør Thomas Pasfall viser dig her, hvordan du kan opgradere de klassiske "jordbær med fløde" til en dessert, der med sikkerhed imponerer gæsterne - og dig selv:

Jordbær. De fleste elsker dem, men de fleste laver dem også nok på den samme måde hver gang: med fløde eller mælk. Helt simpelt.

Nogen har måske også kastet sig ud i dessertklassikeren "jordbær Romanoff".

I denne version af vores faste madmagasin "Nem mad med Pasfall", kan du se, hvordan du kan lave en dessert baseret på jordbær, der virkelig sparker en vis legemsdel.

Har du forslag til ingredienser, du gerne vil have forslag til at tilberede på en ny, men stadig nem måde, eller har du kokketekniske spørgsmål? Så skriv til: info@thomaspasfall.dk.

Mere om emnet

Se alle
1
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

1
Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere