Log ind

Nem mad med Pasfall: Gæstemad til budgetpris

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kok og restauratør Thomas Pasfall viser, hvordan den lidt udskældte svinemørbrad kan få nyt liv og laver en ret, man kan være bekendt at servere for gæsterne lørdag aften:

Hvis der skal mørbrad på bordet til gæsterne, vælger de fleste nok oksemørbrad.

Men svinemørbrad er som bekendt langt billigere, og hvis du har glemt, hvor lækker en ret man kan lave med svinemørbrad, så se denne udgave at vores faste madmagasin med den kendte, fynske kok Thomas Pasfall.

Han viser en ret, der ligner og smager som en million, men det gør prisen til gengæld langt fra.

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere