Log ind

Nem mad med Pasfall: Boller i karry med Pasfallsk twist

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

På flere opfordringer laver den fynske kok Thomas Pasfall boller i karry a la Pasfall:

Selvom stegt flæsk med persillesovs officielt er kåret til Danmarks nationalret, mener mange, at den reelle nationalret er boller i karry.

Kok og restauratør Thomas Pasfall har fået mange opfordringer til at vise, hvordan han giver end kendte ret sit helt eget præg.

Se hvordan han twister den i Pasfallsk retning i den seneste udgaver af "Nem med med Pasfall".

Mere om emnet

Se alle
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere