Log ind

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

  • Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille
  • Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille
  • Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille
  • Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille
  • Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille
  • Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den fynske topkok Thomas Pasfall er tilbage i programmet "Nem mad med Pasfall". Denne gang med en forårs/sommerklassiker: Hvide asparges med god, cremet hollandaise sauce.

Efter en længere pause er "Nem mad med Pasfall" tilbage på fyens.dk.

Kok og restauratør Thomas Pasfall kaster sig ud i et must sidst på foråret, først på sommeren eller bare så længe hvide asparges kan findes.

Se hvordan du koger hvide asparges perfekt, og se hvordan du undgår, at den cremede hollandaise sauce skiller.

Mere om emnet

Se alle
1
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Alt andet end traditionel torsk

Nem mad med Pasfall: Alt andet end traditionel torsk

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere