Log ind

Naanbrød

  • Naanbrød
    1 / 2
    Indiske naanbrød.
  • Naanbrød

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er simpelthen for få indiske restauranter på Fyn, så hvis du har lyst til selv at lave et indisk måltid, er det bare om at hoppe ud i det.

Indisk mad er meget lækker med alle de små retter. Jeg forsøger mig med indiske retter herhjemme, men vi lægger lidt stille ud - nemlig med naanbrød. Senere skal vi lave en omgang rogan josh, men jeg er stadig i testfasen.

10 stk. naanbrød:

2 dl vand

15 g gær

1 tsk. salt

½-1 tsk. knuste korianderfrø

½ dl yoghurt

500 g hvedemel

Olie til stegning

Rør gæren ud i vand, tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt igennem.

Lad dejen hæve til dagen efter.

Del dejen i 10 stykker og rul dem tyndt ud.

Pensl dem med olie og drys med knuste korianderfrø.

Bag brødene i ovnen ved højeste varme i cirka tre minutter, vend brødene og bag dem i tre minutter mere.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere