Log ind

Majroe med syrnet fløde (to personer)

  • Majroe med syrnet fløde (to personer)
  • Majroe med syrnet fløde (to personer)

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nyopgravede majroer er sprøde. Smagen er mild, dog kan den være lidt skarp i retning af radise, hvis planterne har manglet vand. Majroer kan også bruges til suppe og mos, eller man kan bage dem sammen med andre rodfrugter.

½ dl piskefløde

1 spsk. citronsaft

1 tsk. honning

Lidt friskkværnet sort peber.

Lidt fint havsalt

4 majroer på 4-5 centimeter i diameter

Rør citronsaften i fløden. Tilsæt honning og rør, til fløden tykner lidt. Smag til med friskkværnet peber og fint havsalt. Tag toppen af majroerne. Vask majroerne - om nødvendigt skrub dem for at få dem rene. Skær majroerne i små tern og hæld dem op i den syrnede fløde og vend rundt. Servér til kød, fisk eller til en god hjemmelavet burger.

Bland majroer i syrnet fløde sammen med fintrevet frisk peberrod.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere