Log ind

Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

  • Laksesalat med rabarber og creme af rygeost
    Laksesalat med rabarber og creme af rygeost, som kok Helle Salomonsen fra Havnens Gourmet laver den.
  • Laksesalat med rabarber og creme af rygeost
    Laksesalat med rabarber og creme af rygeost, som kok Helle Salomonsen fra Havnens Gourmet laver den.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

4 stænger jordbærrabarber i 1 cm tykkelse

10 blade ananassalvie

2 dl sukker

2 dl eddike

1/4 fynsk rygeost

2 spsk. cremefraiche (18 procent)

1 spsk. hakket purløg

1 bk. karse

1 bk. feldsalat

4 stk. koldrøget laks skåret ud som bjælker og derefter i tern på cirka 2 x 2 centimeter.

Salt og peber

Sukker og eddike koges sammen i en gryde. Rabarberne koges med i et par minutter sammen med fintsnittet ananassalvie, tages op og afkøles. Rygeosten røres med cremefraiche tilsmagt med purløg, salt og peber. Feldsalaten skylles, tørres og lægges på tallerkenen. Laksen placeres tilfældigt derpå.

Rygeostecremen sprøjtes på (ikke på laksen).

Der pyntes med små duske karse og de syltede rabarber. Rugbrød er godt at servere til.

Mere om emnet

Se alle
Rygeostsalat med radiser

Rygeostsalat med radiser

Koldrøget laks med rygeost, saltet agurk, maltcrumble og fennikelsalat

Koldrøget laks med rygeost, saltet agurk, maltcrumble og fennikelsalat

Rødtunge med nye kartofler, sommersalat og creme af rygeost

Rødtunge med nye kartofler, sommersalat og creme af rygeost

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere