Log ind

Laks med vindruer, forårsløg og wasabiærter som Goma laver det

  • Laks med vindruer, forårsløg og wasabiærter som Goma laver det
    Laks med vindurer, forårsløg og wasabiærter som Goma laver det.
  • Laks med vindruer, forårsløg og wasabiærter som Goma laver det
    Laks med vindurer, forårsløg og wasabiærter som Goma laver det.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Til 1-2 personer

Ingredienser:

4 tynde skiver laks

10 halverede vindruer

1/4 forårsløg i strimler

1 håndfuld wasabiærter

Birkessauce

Birkessauce:

Sushi su 375 g

3 spsk sukker

2 tsk løgpulver

3 spsk dijonsennep

5 dl blå birkes

Olie

Salt

Smelt sukker og sushi su i en gryde. Køl lidt af. Rør resten af ingredienserne i undtagen olie. Olien røres i lidt efter lidt, så den ikke skiller. Smag til med salt. Juster eventuelt konsistensen med vand når den er kølet helt af.

Laksen anrettes med vindruer, forårsløg og birkessauce. Til sidst drysses med knuste wasabiærter.

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere