Log ind

Krebinetter af sommerbuk

  • Krebinetter af sommerbuk
  • Krebinetter af sommerbuk

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

(4 pers.)

1 bov af sommerbuk

urter til kogning

slør (fedtnet)

1 spidskål

2 dl fløde

1 spsk. citronsaft

salt og peber

Boven koges mør i vand med urter, tages op, og kødet plukkes fra benet. Det smages til med salt og peber, formes til krebinetter og pakkes i slør. Steges lige før serveringen i brunet smør på en pande. Spidskålen skæres groft, vendes med fløde og citronsaft og smages til med salt og peber. Anrettes.

Mere om emnet

Se alle
1
Opskrift: Klassiske krebinetter (eller karbonader)

Opskrift: Klassiske krebinetter (eller karbonader)

6
Hva' f..... er meningen med krebinetter og karbonader?!

Hva' f..... er meningen med krebinetter og karbonader?!

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere