Log ind

Knoldfennikelsalat med urter

  • Knoldfennikelsalat med urter
  • Knoldfennikelsalat med urter

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Knoldfennikel er blevet moderne i det danske køkken. Fennikel smager af anis, og knoldfennikel kan spises rå, kogt eller stegt. Den kan også bruges i suppe eller gryderetter.

Her serveres finthøvlet frisk knoldfennikel i salat. Rustikke rugbrødsern passer godt til salaten. Servér med olie-eddike- dressing.

Det skal du bruge:

Frisk knoldfennikel, høvlet helt tyndt

Friske urter, for eksempel brøndkarse og basilikum

Spiselige blomster, for eksempel tallerkensmækker

Små rugbrødstern ristes på en varm pande i olivenolie. Skru ned for varmen til sidst og tilsæt havsalt og knust hvidløg. Lad croutonerne dryppe af på køkkenrulle og drys dem over salaten, når de er helt kolde.

  • Journalistpraktikant

    Af:

    Jeg skriver alt fra portrætter og features til reportager og klummer på magasinredaktionen, hvor vi producerer Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2014. Har været ansat på avisen lige siden.

Mere om emnet

Se alle
Sensommer- og efterårsafgrøder

Sensommer- og efterårsafgrøder

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere