Log ind

Jordbærkoldskål

  • Jordbærkoldskål
    Jordbærkoldskål.
  • Jordbærkoldskål
    Jordbærkoldskål.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Til to personer.

Koldskål:

2 dl. sojayoghurt

2 dl. sojamælk med vanilje

1-2 tsk. agavesirup

½ tsk. vaniljepulver

10 frosne/friske jordbær

Ristede havregryn:

40 g glutenfri havregryn

½ spsk. kokosolie

½ spsk. honning

¼ tsk. vaniljepulver

1 spsk. sesamfrø

Sådan gør du:

Alle ingredienser til koldskålen blendes.

Smelt kokosolie og honning på panden. Kom havregryn, sesamfrø og vaniljepulver ved og rist ved middelvarme, til blandingen er gylden. Lad blandingen køle af inden servering.

De ristede havregryn kan også bruges som mysli. Tilsæt eventuelt lidt tørret frugt, kokos, nødder og kerner.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Mandelkage med kokosfløde og bær

Mandelkage med kokosfløde og bær

Myslibrød

Myslibrød

Mandelkage med kokosfløde og bær

Mandelkage med kokosfløde og bær

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere