Log ind

Hvid chokolade-koriander-iscreme som Goma laver det

  • Hvid chokolade-koriander-iscreme som Goma laver det
    1 / 2
    Restaurant Gomas hvid chokolade-koriander-iscreme.
  • Hvid chokolade-koriander-iscreme som Goma laver det
    2 / 2
    Restaurant Gomas hvid chokolade-koriander-iscreme.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

(2 personer)

Ingredienser:

Hvidchokolade-koriander-iscreme

Makroner

Marengs

Koriandersukker

Passionsfrugtsirup

Iscreme:

1 l sødmælk

1,5 dl æggeblommer

60 g sukker

300 g hvid chokolade

1 bundt koriander

Kog mælk og sukker op, dette legeres med æggeblommer. Smelt chokoladen heri.

Køl af og fordel ismassen i to Paco Jet-bægre.

Tilsæt et halvt bundt koriander i hver. Fryses til dagen efter og køres på Paco Jet.

Koriandersukker:

1/4 bundt koriander

200 g sukker

Blend til massen er ensartet og grøn. Fordeles på en bageplade og tørres natten over.

Passionsfrugtsirup:

1dl passionsfrugtpuré

50 g sukker

Maizena

Passionsfrugtpuréen koges op med sukker og jævnes lidt med Maizena.

En kugle is anrettes ovenpå makroner. Der drysses med marengs og koriandersukker. Passionsfrugtsirup hældes over ved bordet.

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere