Log ind

Holms bedste burger

  • Holms bedste burger
    Kokkens Køkken med Claus Holm
  • Holms bedste burger
    Kokkens Køkken med Claus Holm

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det skal du bruge:

4 stk. hakkebøffer, krydret med røget salt, paprika og gerne lakrids.

Frisk sprød salat

Blandede tomater i farver, halveres og grilles kortvarigt

4 skiver grillet bacon

2 stk. rødløg, pillet og skåret i tynde skiver

4 grove burgerboller

1 glas lakrids- eller chiliketchup til at smøre burgerbollebundene med

1 stk. broccoli

1 stk. spidskål

2 stk. gulerødder

Lidt chili

1 dl skyr

1 spks. sennep

1 stk. citron

Sådan gør du:

Bøfferne grilles tre-fem minutter på hver siden. Baconskiverne grilles også.

Grill bollerne og smør bund og top med lakrids- eller chiliketchup.

Snit broccoli, spidskål og gulerod fint og vend det med chili, salt og peber samt skyr og citronsaft. Smag til.

Pil løgene og skær dem tyndt.

Saml burgerne og spis dem med det samme.

  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.

Mere om emnet

Se alle
Dejlige fugle a la Claus Holm

Dejlige fugle a la Claus Holm

Min bedste madoplevelse

Holm: Madorakel på hverdagsmission

Holm: Madorakel på hverdagsmission

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere