Log ind

Grydebrød med krydderurtesmør

  • Grydebrød med krydderurtesmør
  • Grydebrød med krydderurtesmør

Artiklen er mere end 30 dage gammel

25 g gær
4 dl lunkent vand
675 g hvedemel
100 g smør
1 lille spsk. salt
1 håndfuld krydderurter
Lidt smør til gryden

Opløs gæren i vand.

Hak halvdelen af krydderurterne og rør dem med blødt smør.

Bland mel, salt og smør i dejen. Lad dejen hæve i en time.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt den igennem.

Smør gryden med lidt smør og læg krydderurter i bunden og op ad siderne.

Læg dejen i gryden og fordel resten af krydderurterne på toppen af dejen.

Læg låg på gryden og bag brødet i cirka 30 minutter ved 250 grader.

Vip brødet ud af gryden og lad det afkøle på en rist.

Mere om emnet

Se alle
Grydebrødet hæver sig

Grydebrødet hæver sig

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere