Log ind

Gedepølser med sommergrønt

  • Gedepølser med sommergrønt
  • Gedepølser med sommergrønt

Artiklen er mere end 30 dage gammel

8 gedepølser

1 kg nyopgravede kartofler

Strandkål

Rucola

Pluksalat

4 tomater

Dressing

Remoulade

Sennep

Kartoflerne renses og koges. Pølserne steges på panden. Strandkål, rucola og pluksalat skylles, dryppes af og snittes. Anret det hele som vist på billedet sammen med tomatbåde, remoulade og sennep. Dryp evt. lidt dressing over salaten.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Gittes hjemmebagte rugbrød

Gittes hjemmebagte rugbrød

Sommerserie 1: Opflasket med kys

Sommerserie 1: Opflasket med kys

Blå bog

Blå bog

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere