Log ind

Dejlige fugle a la Claus Holm

  • Dejlige fugle a la Claus Holm
    Kokkens Køkken med Claus Holm
  • Dejlige fugle a la Claus Holm
    Kokkens Køkken med Claus Holm

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det skal du bruge:

4 små vagtler eller anden lille pipfugl. Fjern ryggen og tryk fuglen flad.

4 tsk. af krydderiblandingen "Holms pivfrække," som indeholder røget salt, rå lakrids, chili, citron, tomat, basilikum og kan købes bl.a. i web-butikker.

2 pillede rødløg

1 dl æbleedikke

1 tsk. groft lakrids

1 tsk. salt

1 tsk. honning

Så mange små gulerødder, som du kan spise. Skrællede og delt.

4 tsk. røget stikkelsbærmarmelade

Sådan gør du:

Vagtlen får en gang rub (krydderiblanding) og grilles på begge sider i 17-19 minutter, eller til den er mør. Vend den ofte, og brug medium varme.

Løgene sættes i en bakke, drysses med eddike, lakrids og honning. Grilles og vendes i bakken, til de er møre, og deles i brede ringe.

Rødderne skal blot grilles to minutter.

Kom en klat røget stikkelsbærmarmelade på siden.

  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.

Mere om emnet

Se alle
Holms bedste burger

Holms bedste burger

Min bedste madoplevelse

Holm: Madorakel på hverdagsmission

Holm: Madorakel på hverdagsmission

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere