Log ind

Chokoladekage med rabarberkompot af Jacob Ingemann

  • Chokoladekage med rabarberkompot af Jacob Ingemann
    1 / 2
    Chokoladekage med rabarberkompot af Jacob Ingemann.
  • Chokoladekage med rabarberkompot af Jacob Ingemann
    2 / 2
    Jacob Ingemann er kok og ejer Eatmosfære.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Til 10 personer

Fem stængler rabarber renses og snittes i små stykker sammen med fem spsk. sukker og en god vaniljestang. Ingredienserne kommes i en gryde med lidt vand.

Koges til kompot ved svag varme under låg.

Den gode chokoladekage

300 gram blød smør.

500 gram sukker.

1 stang god vanilje.

Piskes sammen i rørekeddel.

6 æggeblommer

140 gram valnødder

125 gram mel.

½ dl Appelsinjuice vendes forsigt i smør/sukkerblandingen.

6 styk æggehvider piskes stive med 1 spsk. sukker og vendes forsigtigt sammen med resten af ingredienserne.

Kagedejen hældes i en smurt form og bages ved 160 grader i cirka 30 min.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.

Mere om emnet

Se alle
Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Panna cotta med skyr og rabarberkompot a la Spiseriet på Steeengaard Gods

Panna cotta med skyr og rabarberkompot a la Spiseriet på Steeengaard Gods

Hvid chokoladekage med rabarber og tuille

Hvid chokoladekage med rabarber og tuille

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere