Log ind

Beluga-kaviar, østers og kammusling som Bryan Fransisco laver det

  • Beluga-kaviar, østers og kammusling som Bryan Fransisco laver det
    1 / 2
    Bryan Franciscos beluga-kaviar, østers og kammusling. Bryan Fransisco er køkkenchef på restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel i Vejle.
  • Beluga-kaviar, østers og kammusling som Bryan Fransisco laver det
    2 / 2
    Bryan Fransisco er køkkenchef på restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Her får du Bryan Franciscos beluga-kaviar, østers og kammusling. Bryan Fransisco er køkkenchef på restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Til fire personer:

2 østers

1 grannysmith-æble

1 glaskålhoved

4 citroner

2 kammuslinger

1 bdt. dild

2 dl rapsolie

2 kyllingeskind

2 dl fløde

40 g sukker

4 g agar agar (vegetarisk gelatineerstatning)

20 g beluga-kaviar (billigere kaviar kan benyttes)

Tatar af østers:

Østersene åbnes og renses for skaller, derefter hakkes de groft og smages til med saften fra en kvart citron og en knivspids salt.

Grannysmith-æblet skrælles, og halvdelen skæres i små tern og vendes i østerstataren.

Dildolie:

Varm olien op til 60 grader og blend den i en blender sammen med dilden i 10 minutter. Væsken sigtes gennem etamine eller et vådt klæde.

Tatar af kammusling:

Fjern musklen fra kammuslingerne og hak dem groft. Smag til med en halv deciliter dildolie, saften fra en halv citron, lidt salt og finthakket glaskål.

Sprødt kyllingeskind:

Flad kyllingeskindet ud på bagepapir og salt det let. Skindet tilberedes i 20 minutter ved 160 grader i en forvarmet ovn.

Citronpuré:

Citronsaften fra tre citroner, fløden, sukkeret og agar agar koges op under omrøring. Massen køles ned og blendes derefter til en lind hvid puré.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

Mere om emnet

Se alle
Jordbær med cremefraiche- og jordbæris, lun berliner og karamelsauce

Jordbær med cremefraiche- og jordbæris, lun berliner og karamelsauce

Bryan Fransiscos pighvar med hjertesalat og citronpuré

Bryan Fransiscos pighvar med hjertesalat og citronpuré

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere