Log ind

Avocadodip

  • Avocadodip
    1 / 2
    Foto: Skovdal.dk
  • Avocadodip
    2 / 2
    Foto: Skovdal.dk

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vi er ikke helt enige om avocado i vores hjem. Min ældste datter kaster nærmest op, hvis hun skal spise en halv avocado.

Jeg betragter avocadoer som perfekt til at lægge bunden med i stedet for brød eller kartofler, når man spiser kød, salater og den slags.

Oven på ristet brød er avocadodip en perfekt snack.

3 avocadoer

1 tomat

1 spsk. cremefraiche

1 tsk. salt

Limesaft

Halver tomaten, fjern kernerne og hak kødet fint.

Halver og fjern skal og sten fra avocadoen.

Mos avocadoen og tilsæt tomat, cremefraiche, salt og smag til med limesaft.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

Mere om emnet

Se alle
Rispapirrulle med rejer

Rispapirrulle med rejer

Nudler med peanuts

Nudler med peanuts

Rispapirrulle med kylling (12 stk.)

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere