Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:

Samlet
vurdering

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Francesco Aversa åbnede dørene til Ristorante Capri i 1979. Menukortet er stadig ærkeitaliensk, men man fornemmer en vis metaltræthed. Tilberedningen og præsentationen af maden mangler præcision, og den italienske passion kan være svær at finde på tallerkenen. Derfor får Ristorante Capri tre små stjerner.

Maden

Italiensk med alt hvad det indebærer af pizza, pasta, kød- og fiskeretter. Til dessert kan man naturligvis få tiramisu og andre klassikere. Udvalget er stort.

Drikkevarer

Husets vin fornærmer ingen og kommer til en ganske fornuftig glaspris på 45 kroner. Prisen for en flaske vin varierer fra 195 til 550 kroner. Øl, vand og cocktails kan også købes.

Indretning

Et sammensurium af falske vinranker, træskeer, legetøjsbiler, vaser, støvede vinflasker og så videre. Indretningen skriger kitsch, men er interessant at gå på opdagelse i.

Service

Venlig og opmærksom betjening.

Regningen

Venlig og opmærksom betjening.

To forretter: 158 kroner.

En hovedret: 240 kroner.

Pizza: 110 kroner.

Salat: 57 kroner.

To glas hvidvin: 90 kroner.

To glas cola: 50 kroner.

I alt: 705 kroner.

Mere om emnet

Se alle
Madanmeldelse: Ferrarien har tabt fart

Madanmeldelse: Ferrarien har tabt fart

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70