Log ind

Madanmeldelse: Glamsbjergs hane galer lidt rustent

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Det nye forpagterpar på Glamsbjerg Hotel har lidt at arbejde med, hvis restauranten skal blive et sted, gæsterne har lyst til at køre efter. Især indretningen.

"En vestfynsk perle". Sådan titulerer Glamsbjerg Hotel sig selv, når det dukker op i google-søgningen. Inde på selve hjemmesiden kan man desuden læse, at...

Log ind og læs resten af artiklen

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

For at læse denne artikel kræver det at du har et abonnement hos Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis.

Hvis du har et abonnement, så klik på "Log ind" knappen.

Hvis du ikke har et abonnement, kan du prøve vores nye digitale abonnement for kun 49 kr. pr måned.

  • Grillo_Massimo_(2015)_001

    Af:

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere