Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

fyens.dk

Fyens Stiftstidende - Fyns Amts Avis

fyensdk
 
  • Del artiklen:

Nem mad:
Spaghetti
limone

Annonce:

Besøg Bjørn Wiinblads hus.

Kunstnerhjemmet i Sorgenfri og Karen Blixens fødehjem i Rungstedlund.

Nem mad: Spaghetti limone

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vi spiser ikke så meget pasta herhjemme, for man kommer simpelthen til at spise for meget. Og så smager en pastaret fuld af grøntsager bare ikke helt lige så godt som en hel simpel pasta med for eksempel smør og salvie, som er min yndlingspastaret. Men vi skal jo spise grønt, så mit råd til denne ret er at spise en gulerod, mens du laver den.

500 g fuldkorn spaghetti

1 dl olivenolie

1 lille håndfuld citrontimian

1 spsk. revet citronskal

2 fed hvidløg

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Varm olien op i en sautergryde sammen med citrontimian, revet citronskal og hakket hvidløg og lad det småsimre, mens pastaen koger. Hvidløget må ikke blive brunt.

Dryp pastaen af i en si og vend den i olien. Server eventuelt med parmesanost.

Denne ret kan du let supplere med bacon, chorizopølse eller løg. Citrontimian kan selvfølgelig godt være lidt svær at få fat i, men så kan du bare bruge almindelig timian.

Fra forsiden

kundeservice_banner_20140313
StiftenFordele_Webbanner01_223x70 (1)
AvisKlubben_Webbanner_223x70