Log ind

Mad til det virkelige liv: Pisket feta

  • Mad til det virkelige liv: Pisket feta
  • Mad til det virkelige liv: Pisket feta

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Jeg læste om opskriften på en engelsk hjemmeside og syntes, det lød så lækkert. Da jeg lavede opskriften første gang, brugte jeg en stavblender. Den piskede feta blev ikke cremet nok. Anden gang brugte jeg så en foodprocessor, og så lykkedes det.

Du kan smage den til med citronskal. Det er et hit.

8 dele almindelig fetaost (200 g)

3 dele flødeost (75 g)

Blend først små stykker feta, indtil massen er helt grynet. Det er nemmest i en foodprocessor. Tilsæt flødeost og blend i to-fire minutter.

Skrab den cremede ost sammen og server den til eller på brød.

Top eventuelt med langtidstegte tomater eller brændte figner. Dryp også med lidt honning og drys med rosmarin.

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere