Log ind

Grapefrugt under grill

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

En hurtig sag til variation af den i min husholdning næsten obligatoriske halve rå grapefrugt.

2 grapefrugter

1 spsk. mørk farin

½ tsk. stødt kardemomme

2 spsk. ahornsirup

10 g smør

Varm grillen i ovnen grillen op. Halvér grapefrugterne på tværs og fjern forsigtigt kernerne med en spids kniv. Bland farin og kardomme og fordel det over grapefrugterne. Gør det samme med sirup og smør og stil på bagepapir under grillen cirka fem minutter, eller indtil farinen er smeltet. Server straks.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

Mere om emnet

Se alle

Citrusfrugtsalat med mynte

French toast

Bananbrød med nødder

Bananbrød med nødder

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere