Log ind

French toast

Artiklen er mere end 30 dage gammel

| Opdateret

Arme riddere på dansk og alligevel ikke helt det samme. Verdenskendt i Danmark, da Dustin Hoffman fumlede en pandefuld på gulvet i "Kramer mod Kramer" for 35 år siden. Men french toast smager stadig godt, især med sprødstegt bacon og/eller ahornsirup til. Og lad os se det i øjnene, vi når den ikke til daglig, og den er heller ikke for sund at spise hver dag.

4 stykker toastbrød

2 dl mælk

4 store æg

½ tsk. stødt muskatnød

Evt. lidt reven citronskal

1 tsk. vaniljesukker

2 spsk. sukker

½ tsk. salt

20 g smør

Pisk æggene sammen med mælk, sukker, muskatnød, vaniljesukker, eventuelt citronskal og salt. Dyp brødskiver grundigt heri og lad dem suge så meget, de kan. Smelt halvdelen af smørret i en stegepande og rist brødskiverne to ad gangen, indtil de er pænt gyldne på begge sider. Server straks.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

Mere om emnet

Se alle

Citrusfrugtsalat med mynte

Grapefrugt under grill

Bananbrød med nødder

Bananbrød med nødder

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere