Log ind

Sommeroplevelser til fem stjerner

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Odense og kystbyerne har masser af gode spiseoplevelser til enhver lejlighed i juli - fra vegansk burger over foie gras til mættende gourmet i strandkanten.

Richard Harden er en mand, som har spist mere på restaurant end de fleste. Han driver Harden's Guide i London sammen med sin bror Peter, og han gav denne...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen i Odense med nyheder som stofområde. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Skriver om vin og drikkevarer til magasinet Livstil. Formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

Mere om emnet

Se alle
Mystisk lukning: Madtapperiet midlertidigt lukket

Mystisk lukning: Madtapperiet midlertidigt lukket

Madanmeldelse: Sommer, buk og hummer

Madanmeldelse: Sommer, buk og hummer

3
Restauranter i Svendborg kæmper om suppestenen

Restauranter i Svendborg kæmper om suppestenen

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere