Log ind

Når fisken er bedre end bøffen

Anomia kunne være Kertemindes bud på den gyldne mellemvej. Men oplevelsen er til tre jævne stjerner for småsej bøf, svingende betjening og et smalt kort.

Kulinarisk spænder Kerteminde fra gourmet over pizza til hotelkøkken, og Anomia på Langegade kunne være et bud på en god oplevelse, når man vil nærme sig gourmet uden at...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen i Odense med nyheder som stofområde. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Skriver om vin og drikkevarer til magasinet Livstil. Formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere