Log ind

Madanmeldelse: Smørrebrødets Fugl Føniks

Bondestuen er genrejst til fordums storhed og leverer firestjernet kombination af smørrebrød, gammelost, koldt øl og snaps.

Det kunne ligne et attentat mod den klassiske danske frokost, de to påsatte brande på Carlslund og Bondestuen. De to beværtninger ligger med få hundrede meters...

Log ind og læs resten af artiklen

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

For at læse denne artikel kræver det at du har et abonnement hos Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis.

Hvis du har et abonnement, så klik på "Log ind" knappen.

Hvis du ikke har et abonnement, kan du prøve vores nye digitale abonnement for kun 49 kr. pr måned.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen i Odense med nyheder som stofområde. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Skriver om vin og drikkevarer til magasinet Livstil. Formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere