Log ind

Madanmeldelse: Sikker sejlads i urolig sø

Kokke og tjenere på Nordatlanten kommer fint i havn trods nødløsninger med mad ud af huset i egen restaurant.

Hvad gør man, når en brændende frituregryde og brandfolkenes slukningsarbejde har raseret køkkenet, og ordrebogen er fuld? Ja, man bestiller et mobilt køkken på 100...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen i Odense med nyheder som stofområde. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Skriver om vin og drikkevarer til magasinet Livstil. Formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere