Log ind

Madanmeldelse: Kød-imperiet indtager Fyn

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ikke alt, der sidder lige i skabet hos den uofficielle Danmarksmester i kød. Men bøfferne er næsten perfekte, udvalget stort, fagligheden i top og mulighederne for at bruge mange penge enorme.

Det er efterhånden noget af et kød-imperium, ejerne bag Modern American Steak House har fået opbygget. Kort tid efter at kædens nyeste restaurant åbnede i Odense i...

Log ind og læs resten af artiklen

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

For at læse denne artikel kræver det at du har et abonnement hos Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis.

Hvis du har et abonnement, så klik på "Log ind" knappen.

Hvis du ikke har et abonnement, kan du prøve vores nye digitale abonnement for kun 49 kr. pr måned.

  • Grillo_Massimo_(2015)_001

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere