Log ind

Madanmeldelse: Femstjernet knivskarp gourmet

  • Madanmeldelse: Femstjernet knivskarp gourmet
    Jacob Burmølle-Jensen er præcis i håndværket, udfordrende i retterne og rolig som en klippe i køkkenet. Restaurant Vår lægger med sit nynordiske køkken og naturvin en ny dimension til gastroscenen i Odense, og det siger ikke så lidt. Foto: Klaus Knakkergaard.

Restaurant Vår charmerer og udfordrer med japansk enkelhed og perler af velsmag med god samvittighed. Jacob Burmølle-Jensen har bragt naturvinen til Odense.

Bare et tip: Prøv Restaurant Vår en stille onsdag aften, nyd maden og naturvinen og lad som om, du sidder i private dining i London, New York eller Tokyo.

Det...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen i Odense med nyheder som stofområde. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Skriver om vin og drikkevarer til magasinet Livstil. Formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

      Regler for kommentarer

Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere